Kamp 2020 – Dag 1

Een patent op amusement sinds 1930!

Kamp 2020 – Dag 1

Jongknapen

Het is zover! Ondanks de corona-maatregelen, kunnen we toch op kamp vertrekken. Om negen uur ’s morgens vertrokken we met de trein naar Genk. Wat een enthousiasme van zowel de leden als de leiders. Ondanks dat het mondmasker wat ambetant aan de mond zat (voor wel 5 uur), kwamen we goedgezind toe op de kampplaats. De tent opzetten verliep wat stroef, maar we kunnen niet klagen, we kunnen slapen. Na een rondleiding en een spelletje wie is het, zat onze dag erop.
Tot morgen!

Knapen

Beste ouders, dit jaar doen we het een beetje anders dan anders, maar dit hield ons niet tegen om te beginnen aan een alweer fantastische editie van het KSA kamp. We begonnen aan het station van Roeselare, en van daaruit vertrokken we naar de kampplaats, eens we uit Genk de bus namen was het nog slechts een 20 minuutjes wandelen tegen we eindelijk aankwamen aan de kampplaats. we vlogen er direct in en begonnen de camion te ontladen. De hitte was ondraaglijk, maar wij kunnen daar wel tegen. Toen begonnen we aan de tenten opzetten en dat ging heel vlot, echte tentekenners die Knapen. De rest van de avond was meer relaxend. Na ons rond te eten met mac ’n cheese deden we een leerrijke boswandeling, ge├»ndigd met leuke gezelschapspelletjes. Morgen beginnen we de eerste volledige dag, en we hebben er zin in!

Jonghernieuwers

Dag lieve ouders
We starten het kamp met een historisch moment namelijk de warmste 31 juli sinds 1942, na een gezellige, maar vermoeiende rit richting bocholt werd het kamp gestart met het legen van de camion door de adonissen van de Jonghernieuwers. Eenmaal deze klus geklaard werd, was het tijd om de tenten te plaatsen in het gezellige bos. Om de sfeer te bevorderen hebben onze rakkers een gezellige verlichting aangebracht rondom onze tenten. Deze avond stond er macoroni op het menu, dit werd vlot verorberd door de Jonghernieuwers. Toen ons buikje de maaltijd goed verteerd had ,was het tijd voor de gevreesde dropping die niet zo gevreesd werd. Na dit huzarenstukje was er nog even tijd om na te praten over de eerste, maar gezellige dag. Toen was het tijd voor de stoere maar vermoeide Jonghernieuwers om het dromenland op te zoeken.
Morgen zijn we er weer met meer !
KSA groet U!!

Hernieuwers

Beste ouders, grootouders, leden, leiders die thuis zijn om te studeren voor de examens en sympathisanten. De eerste dag is een feit, een warm feit. Naar het schijnt heeft weergod Frank deze dag als warmste 31ste juli ever uitgekozen. In de vlakke zon kon dat wel oplopen tot wat hogere graden, maar dat deert ons niet. Onze hernieuwers zwoegden en sleurden alles uit de camion van Willaert, de beste boomkwekerij van het land. Nu is het wel een ander kamp dan anders, maar het enthousiasme en plezier zat goed. Alles staat klaar om er een tof kamp van te maken. Het sjorren kan beginnen! Adios en tot morgen!