Eindelijk kamp!

Een patent op amusement sinds 1930!

Eindelijk kamp!

Hey iedereen!

Wat kijken we er weer met de volledige leidingsploeg naar uit KAMP! Op 31 juli kunnen we eindelijk weer op pad en dit jaar gaan we Sint-Truiden onveilig maken. Normaal kreeg je al alle info via persoonlijk contact, maar mocht er iets misgelopen zijn, vind je hier ook alles terug.


Wil je graag op de hoogte blijven van ons verhalen neem dan dagelijks een kijkje op onze site of aan het jeugdhuis waar we ons ‘dagboek’ zullen bijhouden. De verslagjes zullen te vinden zijn op de hoofdpagina, maar mocht je enkele dagen gemist hebben vind je al ons fratsen terug onder de nieuwssectie op onze site.


Stuur je graag een kaartje of zou je graag eens weten waar we al die tijd vertoeven? Dan kan onderstaande info vast helpen!

Jefke Van Pimperzele
Domein Bautershof – Het Cardijncentrum
Bautershoven 95
3800 Sint-Truiden


Weet je niet wat je exact weer allemaal in die valies moet steken? Twijfel je waar en wanneer je uw spruit moet halen/brengen? Is het de eerste keer je op kamp gaat en vraag je eigenlijk af wat we zo allemaal doen? Op zoek of nieuwsgierig naar iets? De Lievensbode zal je vast en zeker al op weg helpen in die zoektocht. Neem dus zeker een kijkje!


Natuurlijk kunnen we steeds wat over het hoofd gezien hebben of je hebt nog een belangrijke vraag, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen en dan proberen we je zo goed als mogelijk te helpen.


Dan rest er ons enkel nog jullie te zeggen dat we staan te popelen om te vertrekken. We hopen ook dat jullie zich het hoofd zullen breken welke helden of ander fenomenen de rode draad doorheen het kamp vormen, jullie verlangen naar het heerlijke eten, het buiten zijn, het spelen met vrienden, het plezier en nog zo veel meer!

Tot 31 juli en 3 augustus!

De leiding

Bocholt 2020