Streekbierenweekend 2021

Een patent op amusement sinds 1930!

Streekbierenweekend 2021

Hey, hier zijn we weer! Na een jaartje onvrijwillige bezinning, waarin we zeker niet hebben stil gezeten, kunnen we jullie met veel trots terug uitnodigen op onze gekende streekbierenweekend.

Je bent uitgenodigd aan onze lokalen (JC De 4Link) op zaterdag 11 september van 16u en zondag 12 september om 11u30. Op zaterdag kan je een verkenningsronde wagen doorheen ons uitgebreide assortiment. Je mag er zeker van zijn dat we weer heel wat nieuwe biertjes voor jullie in petto hebben. Op zondag kan je genieten van een heerlijke maaltijd hierbij: BBQ! We zorgen er ook voor dat er nog heel wat andere zaken zijn om er een toffe en gezellige tijd van te maken en we hopen dan ook jullie te mogen verwelkomen.

Kan je er jammer genoeg niet bij zijn, maar wil je toch het streekbieren gevoel wat in huis brengen. Na het weekend stellen we ook nog heerlijke biermanden samen die je op voorhand kan bestellen.

Praktisch:

Voor de BBQ moet je op voorhand een ticket kopen bij één van de leiders (contact) of via een mailtje naar volgend mailadres: louisdecuypere@ksamoorslede.be. Een ticket kost €14 voor een volwassene en €10 voor een kind (-12 jaar). Er is ook de mogelijkheid om een vegetarisch alternatief te vragen. Gelieve dit dan wel door te geven.

Een biermand kan je ook bij de leiders (contact) krijgen of door een mailtje te sturen naar volgend mailadres: louisdecuypere@ksamoorslede.be. Je hebt de keuze uit een blond, donker of gemengd pakket en de kostprijs hiervan bedraagt €16. De inhoud is een verrassing.


We kijken er al naar uit jullie te verwelkomen! Tot op Streekbieren!