Startdag 2021

Een patent op amusement sinds 1930!

Startdag 2021

Na een fantastisch kamp pikken we de draad terug op en starten met veel enthousiasme ons nieuwe werkjaar. Op 4 september is iedereen die een toffe namiddag wil beleven welkom. Vanaf 13u30 kan je ons vinden aan ons lokaal JC De 4Link om samen toffe spelletjes te spelen. Je krijgt ook een koekje en drankje van ons dus er zijn zeker geen redenen om niet te proberen. Om 17u eindigt onze activiteit.

Voor de trouwe KSA’ers neem gerust een vriendje mee en laat hun ook proeven van die toffe KSA.

We hopen dat we jullie talrijk mogen verwelkomen!

Tot dan!

KSA Groet u!

PS. Wil je meer info over ons werkjaar dat kan zeker, dat vind je namelijk in onze Lievensbode. Klik dan op de knop hieronder. Wil je genieten van ons kamp klik dan ook zeker op de knop hieronder om onze foto’s te bekijken.

Je kan je ook online inschrijven via volgende knop.