Lourdes 2022 – Dag 2

Een patent op amusement sinds 1930!

Lourdes 2022 – Dag 2

De ochtend begon toen we allemaal gekraakt waren van de busrit. Zo slapen op een bus is toch niet een cadeau. De aankomst in Lourdes betekende ontbijten en tent opzetten. Het moet gezegd zijn, de snelste waren we niet, maar we waren wel de enigste op onze weide die het geniale idee hadden om onze tenten te koppelen. We worden ook wel #t(r)entzettersetters genoemd. Het volgende op de planning was de groepsfoto. We verklappen nog niets, maar we hebben enkele iconische verassingen #eastereggs. Terug op de weide aten we iets dat op een braadworst moest lijken. In de middag wandelden we naar een mooi Lac waar we ons de hele namiddag wisten te vermaken. Na een stevige wandeltocht terug naar de camping stond het avondmaal klaar. We speelden nog een spel dat we eigenlijk gewonnen hebben #Smesse #homo(universalis). De avond sloten we af bij onze oude koning, waarvoor dank!

À demain!