Lourdes 2022 – Dag 3

Een patent op amusement sinds 1930!

Lourdes 2022 – Dag 3

Vandaag hebben we onze eerste nachtrust onder ons eigen zeil overleefd. We wouden veel doen, maar de planning zei dat het daguitstap was. Eigenlijk wel echt goed nieuws, want dat is weinig wandelen (mogelijks discussie over) en veel leute maken. Ahja, we gaan naar Cirque de Gavernie! Dus nu weet je wat dit betekent: ijskoud water, maar zo belonenend. Onderweg spotten we ook schapen, naast de vele geiten. ’s Avonds wanneer we thuis waren, stond de welbekende kaarsjesprocessie op het programma. Het mag gezegd zijn; met een eigen schatting, zal er niet ver van zijn – vierduizend man in stoet lopen en zingen dat doet wel wat!!! Bekomen hiervan deden we aan het water. Nu vlug onder onze wol, want morgen zullen we zweten….

PS. Houden wij met KSA Sint-Maarten Moorslede een fluo party? Iedereen vroeg zich dit af…